Social Icons

luni, 1 iulie 2013

Dragoste până ce moartea îi va despărţi

Reblogged from here


Multe fotografii au fost făcute printre dărâmăturile clădirii din Bangladesh, care a luat viaţa a peste o mie de persoane. Însă una singură a făcut înconjurul lumii şi a arătat drama tulburătoare a unei îmbrăţişări de moarte.
Imaginea surprinde un bărbat şi o femeie îmbrăţişaţi, prinşi sub dărâmături. Unul lângă altul, uniţi în faţa morţii violente, dar despre care nu se cunosc încă alte informaţii. „Această imagine, deşi este profund tulburătoare, este obsedant de frumoasă. O îmbrăţişare în moarte, tandreţea sa se ridică deasupra ruinelor pentru a ne atinge acolo unde suntem cel mai vulnerabili”, afirmă Shahidul Alam, fotograf şi scriitor din Bangladesh, citat de Time.
Fotograful care a imortalizat cuplul se numeşte Taslima Akhter, îşi petrecuse întreaga zi printre ruine, beton şi trupuri inerte. Însă atunci când a dat cu ochii de cei doi, la ora 2 noaptea, i s-a părut că îi cunoaşte. „Mi-am imaginat ultimele lor momente împreună, ce şi-au spus şi cum au încercat să-şi salveze viaţa unul altuia”, povesteşte Akhter.
Trupurile cuprinse de beton, picăturile de sânge care le curg din ochi, emoţia dintre ei, nemişcaţi, toate au şocat-o înainte de a face fotografia şi încă o mai bântuie.

Sursa: www.semneletimpului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates