Social Icons

vineri, 23 martie 2012

Ce culori se potrivesc tenului ,,cald"?

          Cu adevarat cea mai frumoasa femeie este aceea care emana frumusetea ce vine din trairea unei vieti placute lui Dumnezeu! Pentru ca este bine sa mentinem un echilibru intre ce este in interior si ce se vede in exterior si pentru ca, in contrast cu ce se crede, putem radia de frumusete prin modestie si alegeri facute cu intelepciune, m-am gandit ca ar fi interesant sa fac un mozaic din culorile ce se potrivesc pentru tenul cald. Am inceput cu tenul cald pentru ca acesta este si tenul meu si pentru ca am fost curioasa sa vad ce culori ma avantajeaza.
Cu aceasta ocazie sunt inca o data recunoscatoare pentru ca Dumnezeu a creat viata in culori atat de multe si de frumoase! Putea sa puna totul doar in negru, alb si gri si nimeni nu si-ar fi dat seama! Dar pentru ca ne iubeste atat de mult, vrea sa ne bucuram de viata din plin!
Mozaicul l-am aranjat dupa ce am studiat putin. Daca nu stiti ce tip de ten aveti, puteti citi informatiile de mai jos.



Afla daca tenul tau e rece sau cald

Poti stabili acest aspect printr-o analiza foarte simpla. Ai nevoie de lumina naturala, o oglinda de mari dimensiuni, un elastic de par, un tricou sau un cearceaf foarte alb si un altul crem.
Asigura-te ca ti-ai strans bine parul la spate, ca gatul si decolteul sunt libere, ca n-ai bijuterii si ca ti-ai indepartat cu grija toate urmele de machiaj. Priveste-te in oglinda in timp ce tii in fata ta intai tricoul alb, iar apoi pe cel crem.
Priveste-ti albul ochilor, iar cand ti se va parea ca se lumineaza, aceea e culoarea care ti se potriveste. Daca ai tenul "cald", tricoul crem ar trebui sa te invaluie intr-o lumina calda, in timp ce cel alb sa te faca sa arati trasa la fata. Daca, dimpotriva, ai tenul "rece", ar trebuie sa te avantajeze tricoul alb, cel crem facandu-te sa pari trasa la fata.

Ten cald
Daca aceasta este nuanta tenului tau, este foarte probabil sa ai urmatoarele caracteristici:
- Parul tau natural este castaniu deschis sau inchis, castaniu-roscat, blond inchis, roscat
- Ochii tai sunt caprui, de culoarea alunelor, verde deschis sau albastru deschis, poate si cu reflexii aurii
- Pielea ta este galben - bej, auriu - maroniu, de culoarea piersicii sau ivoriu. Este posibil, de asemenea, sa ai pistrui sau sa ai o tenta de bronz

Ten rece
Daca tenul tau face parte din aceasta grupa, este posibil sa ai cateva dintre urmatoarele semnalmente:
- Parul tau natural este brunet, castaniu foarte inchis, blond cenusiu sau blond extrem de deschis, aproape alb, ori blond argintiu
- Ochii tai sunt caprui inchis, verde inchis, o nuanta foarte inchisa de aluna sau de albastru
 - Pielea ta este intunecata, maslinie, roz, alba sau doar pala. In cazul in care ai pielea alba, de obicei te arzi foarte usor din cauza soarelui.

Sursa text: Ziare.com

2 comentarii:

  1. Daca aceasta este nuanta tenului tau, este foarte probabil sa te avantajeze albul si culorile reci: verde, albastru, mov si toate nuantele lor.

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates