Social Icons

joi, 15 martie 2012

La bine si la greu

Ma doare cand ne miram de un astfel de devotament. Dragostea asta implica: egoism 0 % si slujire cu dedicare 100 % si reciproc. Asa ar trebui sa fie fiecare in casnicia lui. Ma doare ca astfel de oameni sunt rari ..
Domnul sa ne modeleze si sa ne faca mai mult asemenea Lui, astfel incat sa nu mai fim uimiti atunci cand cineva slujeste din toata inima!

King's Daughter,


Cea mai mare dovada de iubire. Ce face un barbat pentru sotia lui, de 33 de ani incoace

Viata nu a fost blanda cu o femeie din China, ramasa paralizata, insa ea a avut noroc de un sot dedicat, care merge cu ea in carca, zi de zi, de 33 de ani incoace. Pentru oamenii din orasul Luo Wen, provincia Sichuan, este o scena obisnuita sa-l vada pe Chen Zhikun (61 de ani) mergand in spate cu sotia lui, Zhou Qiyu (60 de ani). Femeia foloseste si un scaun cu rotile, insa daca nu poate sta foarte mult in el, pentru ca ii provoaca o senzatie de durere in tot corpul.
"Tatal meu o ajuta pe mama sa se intoarca in fiecare ora din noapte si merge cu ea in carca la fiecare 5 minute, in timpul zilei", povesteste fiica celor doi.
Zhikun si Qiyu s-au casatorit in 1977 si au doi copii. La scurt timp dupa ce de-a doua nastere, picioarele femeii au devenit din ce in ce mai slabe, pana cand nu le-a mai putut misca.
"Nu stiu cum am trecut prin toate astea. Sotia mea era paralizata, iar cei doi copii plangeau. Trebuia sa am grija non-stop de trei oameni", marturiseste greu incercatul barbat. Iar fiica lui adauga: "Scaunul cu rotile a fost cumparat in 1998, pana atunci, tatal meu a fost scaunul ei cu rotile".





Sursa: Stirile ProTv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates