Social Icons

marți, 14 februarie 2012

Pro Dragoste pentru fiecare zi ... nu doar de Valentine's Day

Imi amintesc ce scriam acum cativa ani, pe vremea asta:

          Cu siguranta, in aceasta perioada, vor fi multe postari despre dragoste pe majoritatea blogurilor, pe Facebook. Si asta pentru ca, dupa cum bine stiti, urmeaza 14 februarie, mai exact Valentine's Day.
           De Valentine's oamenii se impart in 3 mari categorii: unii se folosesc de aceasta zi pentru a-si convinge partenerul de viata de iubirea si romantismul de care nu au dat dovada pana pe 14 februarie, altii aleg aceasta zi pentru a face ceva special pentru persoana iubita, pe care au ales sa o iubeasca si in decursul anului cel putin la fel de mult ca de Ziua Indragostitilor, iar cea de-a treia categorie ii include pe cei care sunt indiferenti fata de dragoste si tot ce tine de ea.
           Eu ii apreciez mult pe cei din a doua categorie, cei care nu au uitat un lucru foarte important: este bine sa faci ceva special pentru persoana iubita cand se iveste ocazia, insa cel mai important este sa-ti demonstrezi dragostea in fiecare zi.
           Cum putem face asta? Sa nu uitam ca putem face lucruri mici cu o dragoste mare! Si acest lucru valoreaza mult in ochii celui de langa noi!

Care ar fi cele 3 mari calitati ale dragostei?
1. Dragostea inseamna daruire totala!

          Dragostea adevarata niciodata nu va pune conditii, pentru ca ea se daruieste pe sine fara sa ceara ceva in schimb. De exemplu: Sotul vine acasa, obosit de la servici si se aseaza pe canapea. Sotia, fara sa spuna un cuvant, il saruta, se aseaza langa el si ii face un masaj la umeri, incercand sa-i fie de folos dupa o zi grea. Sotia vine acasa, dupa o zi grea la servici, unde a avut parte numai de probleme. Sotul o saruta, o ia de mana, se aseaza amandoi pe canapea si el ii spune: ,,Cum ti-a mers azi? " Dupa care o asculta si o lase sa-si verse sufletul. Acestea sunt doua posibile metode prin care ne putem exprima dragostea pentru cel de langa noi, pentru ca dragostea se demonstreaza zilnic, nu doar de Valentine's Day.
2. Dragostea trece proba timpului!

          Dragostea adevarata nu numai ca trece proba timpului, dar si creste odata cu scurgerea vremii. ,,Nu te iubesc ca in prima zi, ci te iubesc cu mult mai mult decat atunci. "
3. Dragostea adevarata inseamna munca asidua!

          Cel care iubeste, se sacrifica si face totul pentru fericirea persoanei iubite. Totul ca ea sa se simta iubita si apreciata.

In concluzie, sunt Pro Dragoste pentru fiecare zi ... nu doar de Valentine's Day.



2 comentarii:

  1. sunt de acord cu ce ai scris şi îmi place :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii apreciez mult pe cei care inteleg ca dragostea implica actiune, implica sacrificiu si asta in mod constant, nu doar intr-o zi anume, de dragul zile sau pentru a-ti convinge partenerul de ceva ce nu ai dat dovada pana atunci.

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates