Social Icons

duminică, 12 februarie 2012

Eric Ludy - Asking the Tough Questions

In acest filmulet, intr-adevar, Eric Ludy pune cateva intrebari grele, dar valoroase; intrebari importante pentru viata fiecaruia dintre noi.  Sunt 7:31 minute foarte bine investite! Nu pot sa spun decat: A Ta sunt, Tata! 



Pentru ca este un filmulet foarte important, am hotarat sa traduc cateva fragmente.

Spre ce esti atras? Ce te misca in aceasta viata? Aurul sau Dumnezeu? Tu alegi! Acolo unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta. De ce anume este cel mai mult atras sufletul tau? Care dorinta te conduce, cea dupa aur sau cea dupa Dumnezeu? Ai intr-adevar incredere in El? Crezi tu ca Biblia este intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu, sustinut in intregime de integritatea celui Atotputernic? El promite sa-i sustina pe aceia care cred si El nu poate minti! Esti tu dispus sa declari raspicat, in aceasta generatie, ca Dumnezeu este credincios? sau Esti ocupat?

Oamenii mor si tu ramai indiferent .. Sunt oameni care au nevoie de Isus Hristos. ,,Doamne, trimite-ma!" Ai vrea mai degraba sa mearga altcineva in locul tau? Ai lasa pe altcineva sa mearga in lucrarea pe care Dumnezeu a pregatit-o special pentru tine? Ai o limita in ceea ce priveste supunerea ta? Este ca si cum ai spune: ,,Il voi urma pe Dumnezeu pana aici, dar .. tot ce trece de aceasta limita este ceva dus la extrem. Tu esti al lui Isus Hristos. Ti-ai predat viata Lui. El poate face cu tine ce Isi doreste. Deci, cine esti tu sa-ti dai viata Lui si apoi sa stabilesti modul in care El va folosi viata ta? Ai o limita in ce priveste supunerea ta? Pentru ca daca ai o limita in ce priveste supunerea ta, ceva nu este in regula cu crestinismul tau.

Sunt eu dispus sa servesc fara aplauze si uitat? Ne place sa fim cunoscuti, chiar ne plac aplauzele. Haideti sa recunoastem asta, dupa care sa raspundem la intrebare: Suntem dispusi sa renuntam la asa ceva? Suntem dispusi sa renuntam la comfortul vietii? Esti dispus? Aceasta-i intrebarea. Esti dispus sa renunti la comfortul vietii pentru Regele tau? Viata noastra pe Pamant este foarte scurta. Esti dispus sa renunti la un ,,scurt sezon" al existentei tale ca sa iti slujesti bine Regele? Indiferent de cost? Sunt dispus sa merg oriunde indiferent de pericol sau intuneric? Oriunde! Oriunde - este intrebarea - nu doar in locurile usoare. Oriunde pentru Rege si Imparatie. Pentru ca daca tu spui NU pe cine astepti, in aceasta generatie, sa spuna DA?

Cand Il slujesti pe Isus Hristos devii de neinteles. Esti dispus sa renunti la reputatia ta? Se uita ceilalti la tine si se intreaba: ,,Ce se intampla cu tine?" Sustii ceva si esti imediat inteles gresit, dispretuit, cateodata urat. Sunt dispusa sa mor tanara pentru Isus Hristos? Sunt dispusa sa mor singura printre pagani? Sunt eu gata sa sufar in trupul meu? Sunt gata sa fiu un nimeni pentru Isus Hristos? Ai nevoie de faima? Esti dispus sa slujesti neobservat? El trebuie sa creasca si tu sa te micsorezi. Acesta este secretul pentru largirea Imparatiei Cerurilor. Aurul sau Dumnezeu? Tu alegi! 

2 comentarii:

  1. Foarte puternic mesaj!!Mă bucur să văd că şi ţie îţi place "clanul Ludy",haha :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Imi place .. " e foarte putin spus.
    Ma bucur sa-i am ca mentori .. sunt oameni deosebiti.

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates