Social Icons

vineri, 10 februarie 2012

Niciodata nu ma voi mai indoi de puterea rugaciunii!


Anul 2012 este, pentru mine, pus deoparte pentru schimbarea radicala a vietii mele de rugaciune. Si pe langa schimbarile pe care Dumnezeu le face in acest domeniu in viata mea, studiez si ceva carti bune pe tema aceasta. Acum doua zile am citit despre o experienta din viata autorului care mi-a ramas in minte si primul gand a fost sa dau mai departe. Pentru mine a fost o reala incurajare.

In urma cu cativa ani, intr-o duminica, am avut un botez la care multi oameni si-au declarat public decizia de a-L urma pe Cristos. Simteam ca imi explodeaza inima de bucurie. Dupa aceea, in casa scarii, am dat peste o femeie care plangea. Pentru ca nu intelegeam cum putea cineva sa planga dupa o asemenea sarbatoare, m-am oprit si am intrebat-o daca avea vreo problema.
,,Da", mi-a spus ea, ,, sunt framantata. Mama mea s-a botezat astazi."
,,Asta e o problema?", ma gandeam eu.
,,M-am rugat pentru ea in fiecare zi timp de 20 de ani", a spus femeia si apoi a inceput sa planga din nou.
,,Trebuie sa ma ajuti sa inteleg situatia", i-am raspuns.
,,Plang pentru ca am ajuns atat de aproape - atat de aproape - de punctul in care sa renunt sa ma mai rog pentru ea. Ce vreau sa zic este ca dupa 5 ani mi-am zis: 'La ce bun rugaciunea? Dumnezeu nu asculta.' Dupa 10 ani mi-am spus: 'De ce imi irosesc vremea?'. Dupa 15 ani am zis: 'Este absurd!' Dupa 19 ani am zis: 'Sunt o naiva!' Nu stiu de ce insa am continuat sa ma rog pur si simplu, desi credinta mea era mica. Am continuat sa ma rog, ea si-a dat viata lui Cristos si astazi a fost botezata. "
Femeia s-a oprit si m-a privit in ochi. ,,Niciodata nu ma voi mai indoi de puterea rugaciunii!", mi-a spus ea.


Sursa: Bill Hybels, Prea ocupat pentru a nu ma ruga. - nu mai auzisem de acest autor, dar mi-a placut mult cartea.

Recomandare de carti:
Rugaciunea de Philip Yancey
Wrestling Prayer de Eric is Leslie Ludy

2 comentarii:

  1. Rugaciunea misca cerul, e cea mai puternica forta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Ce bine am fi de l-am lua pe Dumnezeu in serios atunci cand ne indruma spre ceva.. Avem un Dumnezeu extraordinar!

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates