Social Icons

vineri, 17 februarie 2012

Cu Dumnezeu totul este posibil - Nick Vujicic

La varsta de 10 ani, Nick Vujicic, tanarul care s-a nascut fara maini si fara picioare si care a tinut nemeroase discursuri despre speranta, in intrega lume, a incercat sa se sinucida. Obosise sa mai spere ca ceva frumos va mai urma in viata lui, era deprimat, satul de lupta si istovit de atatea lacrimi. S-a aruncat in apa si s-a lasat purtat de curenti la fundul apei. O voce insa ii rasuna in minte, in aceste momente cruciale:

“Stiu ca mai urmeaza ceva in viata mea, ceva frumos care se va intampla! Nu vreau sa mor!! Nu vreau sa mai pierd nici o zi sau noapte din viata mea. Stiu ca mai urmeaza ceva!”

A reusit sa se salveze iar ca marturie, a compus acest cantec minunat! Si intr-adevar, ceva de-a dreptul minunat urma sa aiba loc in viata lui: o tanara frumoasa si cu inima nobila, avea sa-i devina sotie!! Nick s-a casatorit pe data de 10 februarie 2012!!

Nu-ti pierde speranta!!Mai urmeaza ceva si este ceva minunat!!Dumnezeu va lucra in dreptul tau asa cum nici nu ti-ai imaginat vreodata!! Ai incredere in planul Lui pentru viata ta!! Pune-ti viata pe altarul Lui de slujire slujind semenilor si vei fi martora unui miracol: vei incepe sa pretuiesti viata si sa te bucuri de ea din ce in ce mai mult!!

Nu-ti pierde speranta!!Mai urmeaza ceva !!

Autor: Daniela Delibas
Sursa: http://danieladelibas.wordpress.com/2012/02/17/nu-ti-pierde-speranta-mai-urmeaza-ceva/



2 comentarii:

  1. Intr-adevar. Dumnezeu ii da putere ca sa fie biruitor si el merge mai departe sa spuna tuturor de puterea care se gaseste in El. :)

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates