Social Icons

joi, 20 februarie 2014

Te schimbi!

          Spun cu sinceritate ca sunt multi dintre noi care sa schimba. Si ei nu stiu acest lucru ... Ti-ai pierdut lupta. Te schimbi! Nu mai esti ceea ce erai. Ceva din aceasta lume a pus stapanire pe inima ta ... A acaparat inima ta. Vad schimbari in tine. Nu mai vad zdrobirea si mila pe care o aveai inainte fata de familia ta. Nu mai vad ingrijorarea pe care inainte o aveai fata de cei dragi care nu sunt mantuiti. Te schimbi! Incetul cu incetul ceva se intampla cu tine. Incetul cu incetul te pierzi. Iti pasa cu adevarat ca ei ar putea muri si ca s-ar duce in iad? Chiar daca tu ,,il iubesti pe Hristos"?

          Noi nu ascultam vocea Lui. Ori te intorci la nepasarea ta si decizi sa ,,fii un crestin obisnuit" (lucru care nu exista), ori vei incepe sa cauti Fata Lui si sa Il lasi pe El sa te conduca si sa te zdrobeasca. Tu spune-I: ,,Doamne, imi voi pune inima sa Te caute!" [...]


           In ultimii ani am observat cel putin doua lucruri: 1. Satan nu isi ia niciodata concediu, nu pierde nici cea mai firava ocazie de a ne face sa cadem, sa renuntam la lupta si la Dumnezeu si cauta sa ne distruga. Noi ne aflam intru-un razboi spiritual, fie ca dorim sa credem sau nu acest lucru. 2. Daca ,,taiem" din timpul de partasie cu Dumnezeu si din timpul de rugaciune, pierdem puterea care ne ajuta sa fim biruitori in acest razboi spiritual. Si ne schimbam. Ceva din aceasta lume va pune stapanire pe inima noastra si incetul cu incetul ne vom pierde.

          Nimeni nu este scutit de acest razboi si cu cat esti mai credincios, cu atat esti mai puternic atacat. Dar odata cu Dumnezeu vine si puterea Lui. Problema este ca uneori lasam garda jos si cu pasi inceti, dar siguri, ne schimbam. Cand credem ca stam in picioare sa luam seama sa nu cadem. Totusi, in toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit.(Romani 8:37) Prin Acela care ne-a iubit, prin Dumnezeu, nu prin noi. Incearca sa il infrunti pe satan singur, incearca sa lasi garda jos si vei cunoaste infrangerea.

          Ii multumesc lui Dumnezeu pentru prietenii autentici cu care m-a binecuvantat, putini, dar buni. De fiecare data cand ei sau eu am observat ca ma schimb, mi-au fost alaturi si m-au ajutat, mi-au indreptat privirea catre Hristos!

          Tu te schimbi? Analizeaza-ti viata si caile pana nu este prea tarziu ...

2 comentarii:

  1. Cred ca si eu ma schimb...trebuie sa iau masuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bine ca ai observat. Este bine cand observam.
    Da, sa luam masuri. Sa mergem la Domnul, care ne poate pune re-pune piciorul pe stanca pe care noi nu putem ajunge.

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates