Social Icons

miercuri, 5 februarie 2014

Bip bip bip ... ocupat!

          Astazi sosise timpul sa fac o programare la un medic, pentru bunica mea. Anual merge la acest doctor, insa de fiecare data, cand trebuie sa sun pentru programarea cu pricina, trebuie sa ma inarmez cu indelunga rabdare. Fiind un medic cautat de multi, programarile se fac doar intr-o anumita zi si intotdeauna pentru luna urmatoare. Trebuie sunat dis-de-dimineata pentru a te asigura ca prinzi un loc. Da, poti merge si la altul, dar chiar daca nu este nimic grav, il vreau pe cel mai bun pentru ea.
          Ma asteptam sa nu reusesc din primele apeluri, dar nu ma asteptam sa am nevoie de atata rabdare. Am sunat timp de o ora si jumatate, aproximativ in fiecare minut. Intr-un final am reusit sa fac programarea dorita.
          Mi-a devenit extrem de antipatic acel ,,bip bip bip, ocupat .. " In timp ce sunam, apel dupa apel, mi-a venit in minte un gand. Cat de groaznic ar fi fost sa dorim sa vorbim cu Dumnezeu si sa auzim, in mod constant, bip bip bip ... ocupat?! Am inteles inca o data cat de mult ne iubeste Dumnezeu. L-a trimis pe Hristos, unicul si preaiubitul Fiu, sa sufere crunt, sa moara in locul nostru, sa plateasca cu sange pacatul infaptuit de noi, ca noi sa putem fi justificati inaintea Lui, sa putem vorbi cu El oricand dorim si oricat dorim. Nu realizam ce privilegiu avem. Sa putem vorbi cu Stapanul si Creatorul a tot ce exista, oricand. Dumnezeu nu este niciodata ocupat pentru o inima sincera care doreste sa vorbeasca cu El. How amazing is that!?
          Trist este ca ne-am obisnuit cu acest privilegiu si, de foarte multe ori, nu pretuim ce am primit. Dumnezeu se bucura sa ne vorbeasca, sa ne ajute, sa ne fie alaturi. Si noi apelam rar la El. De multe ori mergem la El doar dupa ce nu mai vedem nicio alta solutie posibila. Trist! Foarte trist! Ar trebuie sa apelam intai la Domnul, Cel pentru care nimic nu este imposibil si care ne iubeste cu o dragoste vesnica!


,,Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe cari nu le cunoşti." (Ieremia 33:3)

2 comentarii:

  1. Foarte mult adevăr se găsește în cuvintele tale! Trist e că de multe ori, El vrea să vorbească cu noi, dar noi îi dăm „ocupat” sau suntem pe „busy”.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Si cat de mult pierdem! Nici nu realizam cat de mult! :(

    RăspundețiȘtergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates