Social Icons

miercuri, 13 mai 2015

Nu vă lăsaţi înşelaţi

          Avem nevoie de Dumnezeu, fiecare dintre noi. Omul este creat de Dumnezeu cu un gol pe care doar El il poate umple. Orice om simte acest gol. Unii cauta sa il umple cu ceea ce cred ei ca este potrivit: bani (putere), alcool, droguri, relatii, implinire profesionala etc ... iar altii il cauta pe Dumnezeu. Tragic insa, Satan profita de acest lucru si ii duce pe multi in ratacire. Azi apar ,,lacrimi" pe nu stiu ce icoana, maine apare un chip al unui preot pe podeaua nu stiu cui si oamenii se duc acolo cu gramada sa aprinda lumanari, sa sarute podeaua cu pricina si sa se roage la acel chip. Si stau si ma intreb, cu inima plina de tristete si durere: ,,De ce sa te rogi la podea si la portrete ale unor oameni (care au trait o viata sfanta sau aparte, dar care in final sunt doar oameni, sunt creatia lui Dumnezeu), cand te poti ruga chiar Lui?"
          Dumnezeu Insusi a spus ca ,,este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Insusi ca pret de rascumparare pentru toti." (1 Timotei 2:5,6a). Deci scrie negru pe alb, nu exista decat un singur mijlocitor intre noi si Dumnezeu si acela este Fiul Sau, nu alt om, fie el cat de sfant. Cand apostolii Pavel si Barnaba au vindecat pe acel olog din nastere, in Listra, oamenii care au vazut minunea au vrut sa le aduca jertfe si sa se inchine lor, iar Pavel si Barnaba i-au impiedicat, rupandu-si hainele si amintindu-le ca si ei erau tot oameni: ,,Oameni, de ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi; noi va aducem o veste buna, ca sa va intoarceti de la aceste lucruri desarte la Dumnezeul cel Viu ..."(Faptele Apostololor 14:8-15)
          Nu ma credeti pe mine, cercetati si singuri. Luati-va Biblia pe care o aveti in casa si cititi sa vedeti daca ceea ce va spun este minciuna sau adevar. Nu lasati pe nimeni sa gandeasca sau sa aleaga pentru voi. Cercetati. Cercetati Cuvantul lui Dumnezeu. Este in joc viata voastra aici si in eternitate.
          Nu uitati: credinta adevarata, cea prin care omul este mantuit, nu este credinta la nivel mental. Nu este suficient sa stie omul ca exista Dumnezeu. Si Satan stie lucrul acesta. Si demonii cred. Credinta autentica, cea prin care omul ajunge in Cer, este credinta care schimba viata acelui om. Viata lui dovedeste ca acel om crede in Dumnezeu. Nu faptele noastre ne mantuiesc, dar ele sunt un indicator ca am crezut cu adevarat. Viata noastra, deciziile pe care le luam zi de zi, actiunile noastre, acestea dovedesc daca avem sau nu credinta cu adevarat.

2 comentarii:

  1. Imi place mult ce ai scris. Ai punctate exact ce era nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult, draga Lavinia! Slava lui Dumnezeu! Multumesc pentru ce ai scris. :)

      Ștergere

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates