Social Icons

miercuri, 17 aprilie 2013

Dragostea adevarata nu trece niciodata neobservata si rezista intotdeauna la testul timpului


Din cand in cand am deosebita placere sa vad ceva extraodinar. In oraselul meu traieste un cuplu care, de fiecare data cand ne intalnim pe strada, reuseste sa trezeasca in mine emotii mari. De ce? Sunt un batran si o batrana, sot si sotie, care sunt o dovada puternica a faptului ca dragostea adevarata exista. De fiecare data cand ii vad ma emotionez si dupa ce trec de ei, ma opresc din mers, ma intorc si ma uit dupa ei pana nu ii mai vad. Pur si simplu nu vreau sa pierd o secunda din a-i admira. Reusesc sa ma faca sa zambesc (indiferent cat de ingandurata as fi) si cateodata imi dau si lacrimi de fericire. Nu sunt o persoana emotiva, dar cand ii vad pur si simplu ma emotioneaza. Este trist ca atat de rara a ajuns dragostea adevarata in zilele noastre, incat, cand o intalnesti, te opresti si privesti mut de uimire.
Azi i-am vazut din nou … Amandoi sunt foarte batrani, par sa aiba undeva peste 80 de ani, slabuti, plapanzi. Intotdeauna ii vad impreuna, niciodata separat. Probabil le este teama sa iasa singuri, prefera sa se sprijine unul de celalalt. De fiecare data se repeta acelasi scenariu: ea se tine ferm de bratul lui, el se sprijina intr-un baston si amandoi pornesc incet, dar sigur, inainte. Intotdeauna i-am vazut la brat, niciodata separat. Ce mai imi place este faptul ca si acum, la o varsta inaintata, cu problemele si bolile ei, sotia isi face timp sa se aranjeze cu gust pentru sotul ei. Nu sunt haine de lux, dar sunt curate, ingrijite, asortate. Si sotul nu a incetat sa fie un stalp pentru ea. Amandoi iti ofera o priveliste incantatoare.
Azi, privindu-i, ma gandeam: ,,Asa se manifesta dragostea adevarata: nu trece niciodata neobservata si rezista intotdeauna la testul timpului si suferintelor de tot felul.”
Avem multe de invatat de la astfel de oameni si ma bucur ca Dumnezeu nu i-a lasat unul fara celalalt, ci inca trec impreuna prin viata, fiind o dovada vie ca dragostea adevarata exista, in ciuda valurilor de divorturi si a dovezilor superficiale de dragoste la care asistam din ce in ce mai des.
Atat de emotionata am fost de fiecare data cand i-am vazut incat am ramas sa-i privesc si am uitat sa le fac o poza. Am cautat pe internet una asemanantoare. 



2 comentarii:

Contribuie. Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Templates